Blauwe enkellaarzen of bruine enkellaarzen bestellen?

Je wilt nieuwe enkellaarzen kopen, maar je weet nog niet zo goed welke je wilt. Je twijfelt: Blauwe enkellaarzen of bruine enkellaarzen bestellen? Beide kleuren hebben voor- en nadelen. Heb je al wel een idee van welk schoenenmerk je ze wilt bestellen? Ontdek de leuke korte laarsjes van ZOO Footwear. In dit artikel kom je erachter welke enkellaarsjes je het beste kunt bestellen.

De blauwe enkellaarzen van ZOO Footwear

ZOO Footwear verkoopt leuke enkellaarzen. Maar ze zijn niet alleen leuk, ze hebben meer positieve punten, namelijk:

  • Dat ze helemaal waterdicht zijn
  • Dat het comfortabele voetbed uitneembaar is
  • De laarzen modieus zijn, waardoor ze passen bij veel outfits

De blauwe enkellaarzen van ZOO Footwear zijn helemaal waterdicht, dankzij het Aquastop membraan. Hierdoor kun je met een gerust hart je hond uitlaten tijdens een grauwe, regenachtige dag. Je voeten blijven hoe dan ook droog. Daarnaast ademen de laarzen, waardoor je ook geen last krijgt van zweetvoeten en je voeten blijven op een aangename temperatuur. Het voetbed, dat erg prettig loopt, is ook uit de schoen te verwijderen. Hierdoor kun je jouw eigen zooltjes in de laarsjes stoppen. Ook als dit orthopedische zooltjes zijn. Fijn, hè? De enkellaarzen zijn modieuze laarzen, het zijn instappers met platte zolen. Je kunt er urenlang mee wandelen.

De modellen op de site zijn verschillend, neem bijvoorbeeld het model BRECHTJE. Dit model is in drie verschillende tinten blauw verkrijgbaar: avondblauw, galaxy blauw en jeans blauw. Verder is het laarsje hetzelfde. De enkellaarzen hebben een schacht van 17 centimeter hoog en zijn daarom ook geschikt voor iedere kuit. De laarzen zijn gemaakt van geïmpregneerd nubuck. Nubuck is opgeruwd leer, hierdoor krijgt de laars een stoere uitstraling. BRECHTJE is verkrijgbaar vanaf 190 euro.

Deze enkellaarzen staan erg mooi bij een blauwe spijkerbroek. Maar ook bij een zwarte of grijze skinny jeans staan deze laarsjes leuk. Draag ze met een lange rok, in een kleur als goud, blauw, zilver of oranje. Blauw straalt vertrouwen uit. Door deze kleur te dragen, straal je eerlijkheid en betrouwbaarheid uit. Dit kan heel handig zijn in een leidinggevende functie.

Liever bruine enkellaarzen bestellen

Wil je toch bruine enkellaarzen bestellen? Dat kan natuurlijk ook. De bruine enkellaarzen van ZOO Footwear hebben dezelfde fysieke voordelen als de blauwe enkellaarzen, behalve dat de kleur anders is. Daarnaast is er ook een variant van het model BRECHTJE, met bont aan de buitenkant. Dit maakt de winterlook compleet af.

Wil je bruine enkellaarzen bestellen, maar weet je niet zo goed waar deze kleur bij staat? Draag bruin ton sur ton met een bruine broek. Maar bruin staat ook erg mooi onder een donker, of licht blauwe broek. Of ga voor een smetteloos witte broek. Bruin is een natuurkleur. De kleur staat voor degelijkheid en voor de herfst. Bruin is een rustige kleur, waardoor dit prima past als je geborgenheid wilt uitstralen. Het is dus een uitstekende kleur als je dit in je werk kunt gebruiken, dat men je ziet als iemand waar ze zich geborgen kunnen voelen. Denk aan een beroep als dokter of psychiater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *