Loopbaancoach worden

Sinds de corona pandemie is uitgebroken zijn er in heel Nederland ongelooflijk veel mensen hun baan verloren. Logisch ook aangezien heel veel bedrijven door deze pandemie geen inkomsten meer hadden. De winkels en horeca zaken zijn voor langere periodes gesloten wat er voor heeft gezorgd dat deze geen inkomsten meer binnen kregen.

Wil je nu toch een carrier switch maken? Overweeg dan eens loopbaancoach worden. Loopbaancoach kun je heel gemakkelijk worden zonder dat je daar een jarenlange opleiding voor hoeft te volgen. Ideaal in deze tijd toch? In dit artikel geven we je meer uitleg over hoe je loopbaancoach kunt worden.

Hoe ziet een traject eruit?

Het traject om loopbaancoach te worden bestaat in zijn totaal uit 6 fases. Je begint uiteraard met de basis facetten van het vak, hier is het nog niet zo ingewikkeld. Dit wordt het naarmate je verder komt in het traject natuurlijk wel hel. Je eindigt uiteindelijk met het afstuderen en je zal daadwerkelijk ook een gecertificeerd diploma ontvangen waarmee jij dus afgestuurd loopbaancoach bent, officieel gezien.

Wat zijn de kosten?

Het ligt er natuurlijk in zijn geheel aan waar je een opleiding gaat volgen, maar de kosten zijn heel erg uiteenlopend. Het is ook geen goedkope opleiding kunnen we je nu al vertellen. Je betaalt al gauw minimaal 5000 euro voor een dergelijke opleiding tot loopbaancoach. Maar nogmaals; dit verschilt dus heel erg per instituut die deze opleidingen aanbieden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*