Wat leert u tijdens een osint training?

Voor mijn werk ben ik erg afhankelijk van het internet en het is dan ook belangrijk dat ik goed weet hoe ik aan informatie kom. Ik volg al een tijdje de mensen van Bellingcat en ik vind het altijd fantastisch om te zien hoe zij onderzoek kunnen doen. Zij komen altijd weer met nieuws dat heel goed gevonden is en ik ben altijd onder de indruk van hun methodes. Ik wilde daarom graag meer over hun werkwijze leren en ik wilde met name graag hun technieken eigen maken. Ik ben daarom gaan kijken of ik iets dergelijks ook kon vinden en ik heb toen gezien dat ik een osint training zou moeten gaan volgen. Ik heb toen gekeken waar ik een goede osint training kon vinden en ik heb gezien dat er in Nederland een aantal bedrijven is waar je een osint training kunt volgen. Ik ben daarom gaan zoeken naar welke van deze bedrijven de beste osint training kan geven en ik heb toen gezien dat ik bij de mensen van Anti-Crime-Academy.com moest zijn. Deze mensen hebben heel goede docenten en ik heb gezien dat de mensen die hier een osint training gevolgd hebben, daar ook heel erg tevreden over waren. Ik heb mij daarom goed verdiept in deze osint training en ik wist al snel dat ik hier vaardigheden zou leren die ik altijd nodig zou kunnen hebben in mijn werk. Ik heb daarom gekeken of ik al op korte termijn aan mijn osint training zou kunnen beginnen en toen ik eenmaal wist dat dit tot de mogelijkheden behoorde, wist ik ook gelijk dat ik mij meteen wilde inschrijven. Ik heb daarom geen seconde spijt gehad van mijn beslissing omdat ik deze osint training echt ontzettend interessant vond. Ik kan nu namelijk veel meer info van het internet halen omdat mensen vaak geen idee hebben hoeveel gegevens zij online posten. Je moet als onderzoeker weten waar je deze info kunt vinden en als je dat weet, kun je heel veel info online vinden.

Deze osint training heeft mij heel veel opgeleverd

Ik merk dat ik sinds ik deze osint training gevolgd heb, heel veel meer info van het internet kan halen. Ik weet nu allerlei manieren om achter informatie over bepaalde personen of bedrijven te komen en ik ben daarom zeer te spreken over het traject dat ik gevolgd heb. De docenten die deze osint training gaven waren ook indrukwekkend goed en konden heel goed uitleggen wat wij moesten weten. Ik kan u daarom zeggen dat ik erg blij ben dat ik met deze mensen gewerkt heb.

Kijk ook nog even op de site

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar de site Anti-Crime-Academy.com surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen wat u hier kunt leren

Ik pluk nu iedere dag de vruchten van deze cursus en ik ben van plan om mij nog veel meer te verdiepen in dit onderwerp. Ik heb hier namelijk echt heel veel geleerd.
Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *